Ψυχολογία και Θρησκεία
   Ψυχολογία και Αυτοβοήθεια
Νικήτας ΚαυκιόςΨυχώσεις:
Προσεγγίζοντας με κατανόηση και αγάπη την εμπειρία της ψύχωσης.
Πρόθεση
Αυτοκτονίας
 

Τηλεφωνική υποστήριξη σε Ελλάδα και εξωτερικό.
www.psyche.gr/psyteleph.htm

 

 

- Αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω Facebook ή με email (σημ.1) ή τηλεφωνικά για να κλείσουμε ραντεβού για συμβουλευτική ή θεραπευτική συνεδρία ή για να μιλήσουμε εν συντομία για κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί στο τηλ. 6946508579ω από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. (Cyta)  όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
 Στο τηλέφωνο απαντώ ο ίδιος. Σε περίπτωση που είμαι απασχολημένος την ώρα που θα τηλεφωνήσεις θα σου προτείνω να με καλέσεις λίγο αργότερα.
Η τηλεφωνική υποστήριξη  είνα μια ιδιωτική, πρωτοβουλία συμπαράστασης του ψυχολόγου Νικήτα Καυκιού στους επισκέπτες του ιστότοπου www.psyche.gr. οι οποίοι θα ήθελαν μια σύντομη και υπεύθυνη γνώμη ενός ειδικού ψυχικής υγείας  για κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί.

- Η τηλεφωνική μας συνομιλία δεν έχει καμιά οικονομική επιβάρυνση (χρεώνεσαι μόνο την τηλεφωνική κλήση), δεν σε δεσμεύει με κανένα τρόπο απέναντί μου και τηρείται το απόρρητο. Αν θέλεις μπορείς να μου ζητήσεις να σε καλέσω εγώ σε κάποιο σταθερό τηλέφωνο για να μην πληρώσεις την υπεραστική ή τη διεθνή κλήση. Είμαι συμβεβλημένος με τηλεφωνική εταιρεία που μου δίνει το δικαίωμα να κάνω απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα (όχι κινητά) χωρίς επιπλέον επιβάρυνση σε όλη την Ελλάδα.
Αν διαμένεις στο εξωτερικό μπορείς να με καλέσεις μέσω
viber.

- Μερικοί φίλοι αναγνώστες που τηλεφωνούν νιώθουν αμηχανία και αβεβαιότητα στο ξεκίνημα της επικοινωνίας. Σε όσους διστάζουν προτείνω την παρακάτω πρόταση σαν ξεκίνημα.
- "Βρήκα το τηλέφωνο στο ιντερνετ και θέλω να μιλήσω με τον Νικήτα".
- "Μπορώ να του μιλήσω τώρα ή να καλέσω αργότερα".

Συνήθως απαντώ ό ίδιος. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει κανείς καλέστε λίγο αργότερα.

Σημ. 1:     aristotelis77@gmail.com
Email: Στέλνω μια σύντομη απάντηση σε όλα τα email  που λαμβάνω την ίδια ή τις επόμενες μέρες. Αν δεν πάρετε απάντηση σημαίνει ότι δεν έλαβα το email που μου στείλατε ή ότι εξ΄αιτίας κάποιου τεχνικού προβλήματος δεν παραλάβατε το email που σας έστειλα. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείστε και πάλι μαζί μου με email ή τηλεφωνικά.

 


 


 
       


Προσωπική Συνάντηση
e-mail:    nikitas@psyche.gr